Outlander: Sangen i knoglerne 1-2

Diana Gabaldon

Price
kr. 125,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Genudgivelse i paperback.

Sangen i knoglerne er syvende bind i Diana Gabaldons forrygende kærlighedsdrama om skotten Jamie Fraser og hans kone Claire Randall, som stadig er en ” Outlander”, en fremmed i tid og sted.

North Carolina 1777. Jamie Fraser, tidligere jakobit og oprører af nød, ved allerede tre ting om den amerikanske opstand: Amerikanerne vinder, at kæmpe på de sejrendes side er ingen garanti for overlevelse, og hellere dø end møde sin uægte søn – en ung løjtnant i den britiske hær – for enden af et geværløb.

Claire Randall ved også, hvordan det hele ender, men ikke hvad den ultimative pris vil blive. Den må under ingen omstændigheder indbefatte at mister Jamie livet – ikke hvis hun har noget at skulle have sagt.

I mellemtiden befinder Jamie og Claires datter, Brianna, og hendes mand, Roger MacKenzie, sig i relativ sikkerhed i det tyvende århundred. Her har de igen bosat sig i et historisk, skotsk hjem, hvor de gennem Claires breve og hen over en afgrund på to hundred år følger den dramatiske udvikling i forældrenes historie. Brevene afslører Claires store kærlighed til den sårede Jamie Fraser og deres flugt fra North Carolina og ud på åbent hav, hvor de udsættes for kapere og blodige søslag. Alt imens søger Brianna og Roger efter ledetråde, ikke blot til Claires, men deres egen skæbne, fordi MacKenzie-familiens fremtid i det skotske Højland på mystisk, uigenkaldelig og intim vis er forbundet med liv og død i det krigshærgede, koloniserede Amerika.

Sangen i knoglerne rummer stærke portrætter af historiske karakterer fra Benedict Arnold til Benjamin Franklin og er et pragtværk af fantasi, indsigt og eventyr – en roman, der giver genlyd i sindet, længe efter at den sidste side er vendt.

 

Comment

Outlander

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 2nd edition, 1st printing
Released 4/3-2020
ISBN13 9788702298093
Publisher Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Pages 992
Dimensions 202 × 127 × 63 mm
Weight 788 g
Language Danish  
Original language English
Cover Artist Simon Lilholt - Imperiet

See more

Mere med Diana Gabaldon

Hvis du kan lide Diana Gabaldon, så måske...

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner

See more

En del af: Skønlitteratur

See more

En del af: Bøger: Mest populære