Jorden under os 2 - Den første stjerne

Line Kyed Knudsen

Price
kr. 132,00
Expected to ship
On release day

Our customers say:Dette er bind to og den dramatiske afslutning på miniserien JORDEN UNDER OS, som består af 1: "De sidste zoner" samt 2: "Den første stjerne".

Serien foregår i en uhyggelig fremtid om cirka 100 år. Der er ikke mange mennesker tilbage på Jorden, som er blevet invaderet af nogle uhyggelige eksistenser fra rummet. 

De to unge mennesker, Vega og Titan, mødte hinanden i bind 1. I starten af bind 2 har Vega sluttet sig til oprørsbevægelsen PONS. Titan bliver holdt i kort snor af sin far, præsident Star, der i al hemmelighed har bygget rumstationen Ikaros, hvortil han og samfundets øvrige spidser og deres familier skal flygte, inden de uhyggelige væsner udsletter alt liv på jorden.

Men hvad med resten af befolkningen? Og hvor er Vegas rigtige mor? Har hun fundet planeten, Goldie 22, hvor alt det onde måske stammer fra?

En medrivende og dramatisk fremtidsdystopi med to stærke unge hovedpersoner, der hver især og sammen kæmper mod et smuldrende samfundssystem, forræderiske forældre og dræbende uhyrer. De må bruge mod, beslutsomhed og kærlighed i kampen mod de onde kræfter, der forsøger at redde sig selv på bekostning af det, der er tilbage af verden.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
To be released 13/03-2020
ISBN13 9788702294217
Publisher Gyldendal
Genre Ungdomsbøger
Pages 288
Weight (estimated) 296 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Malene Hald