Gyldendal Kolibri: Om samtale

Emma Gad

Price
kr. 49,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Udgivelse i Gyldendals Kolibri-serie:

At tale med folk og at kunne tale med folk er ikke ensbetydende ifølge Emma Gad. Selv om man har ordet nok så meget i sin magt, nytter det kun i samspil en sympatisk, tillidvækkende fremtræden. Emma Gad giver tips og tricks til, hvordan vi kan samtale og gebærde os til hverdag og fest for at få det meste ud af vores interaktioner med andre.

Hvordan skal man forholde sig, hvis man modtager et telefonopkald eller en besked, mens man har gæster eller er ude med en ven, og hvordan tackler man en afgørende samtale? Emma Gad har svarene. Om samtale indeholder uddrag fra Takt og Tone samt Små vink.

Udkommer samtidig: Om brud/Naja Marie Aidt Om leg/P. H.

Tidligere udkommet i Kolibri-serien: Om drømme/Troels Kløvedal Om storby/Søren Ulrik Thomsen Om ægteskab/Karen Blixen Om penge/Tove Ditlevsen Om jul/H. C. Andersen.

Gyldendal Kolibri er bøger om stærke emner skrevet af store forfattere. Kolibrien hører til blandt verdens mindste fugle, og bøgerne i Gyldendals Kolibri-serie er da også mindre end de fleste bøger. Serienavnet er altså både et nik til formatet og samtidig til Gyldendals historie, hvor forlaget igennem tiden lejlighedsvis har benyttet fuglenavne til sine kendte bogserier - Uglen, Spætten og Bekkasinen. Og forlagets logo er en trane.  

 

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 15/05-2019
ISBN13 9788702282559
Publisher Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Pages 64
Dimensions 172 × 114 × 6 mm
Weight (estimated) 151 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Alette Bertelsen