Jorden under os: Jorden under os 1 - De sidste zoner

Line Kyed Knudsen

Price
kr. 105.60
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Jeg hedder Titan Star. Jeg er præsidentens søn. Jeg er populær og rig. Hvad mere kan man ønske sig?

” JORDEN UNDER OS – De sidste zoner” foregår i en uhyggelig fremtid om cirka 100 år. Der er ikke mange mennesker tilbage på jorden, som er blevet invaderet af nogle uhyggelige eksistenser fra rummet. Disse væsener, en skræmmende blanding af uhyrerne fra Stranger Things og zombier, kommer frem om natten og dræber mennesker, hvis de møder nogen.

Folk bor i beskyttede zoner og vover sig aldrig uden for murene. Der er ikke kontakt mellem de enkelte zoner, men alle zoner bidrager på forskellig vis til den zone, hvor Newport, præsidentens by, ligger. Her lever magthaverne i luksus, mens folk i zonerne lever i relativ elendighed og uvidenhed om, hvordan det hele egentlig hænger sammen.

I historien følger vi på skift to personer, dels pigen Vega fra zonen ’ Grape Valley’, hvor folk slider for at producere landbrugsvarer, vin m.m. til Newport; dels Titan Star, præsidentens søn, der lever et ensomt liv i en stor luksuslejlighed, opvartet af en personlig tjenerinde. Hans far har travlt med et stort projekt, nemlig at etablere en kæmpe rumstation, hvor han og samfundets øvrige spidser og deres familier skal flygte til og slå sig ned, inden de uhyggelige væsner udsletter alt liv på jorden.

De to unge mennesker mødes ad dramatiske omveje, og deres skæbner flettes sammen i kampen mod Titans onde far og hans skumle og egoistiske planer.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 8/10-2019
ISBN13 9788702277463
Publisher Gyldendal
Genre Ungdomsbøger
Pages 288
Dimensions 228 × 158 × 24 mm
Weight 511 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Malene Hald