Jenteloven. Feministisk førstehjælp

Sofie Frøysaa; Ulrikke Falch

Price
kr. 147,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:HVORFOR ER PIGER oftere psykisk syge end drenge? Hvorfor synes mere end halvdelen af pigerne på ungdomsuddannelserne, at de er for tykke? Og hvorfor undskylder vi dårlig opførsel hos drenge med: ”han flirter bare (du ved jo, hvordan drenge er)”?

VI VED, at det må ændres. Så vi har lavet vores egen lov. Og den har vi tænkt os at følge resten af livet.

VI VED OGSÅ, at vi er sygt meget stærkere, når vi står sammen. Så nu laver vi et squad af kampklare piger – og vi har tænkt os at forandre verden. Vil du være med?

Sofie Frøysaa og Ulrikke Falch (kendt som Vilde fra tv-serien SKAM) har skrevet den bog, de selv havde brug for da de var 16 år og usikre på sig selv. I Jenteloven deler de generøst ud af erfaringer fra deres egne liv. Blandt andet oplevelser med spiseforstyrrelser og depression. Deres mål er at bygge et pigefællesskab, som slår hårdt ned på uretfærdighed og chikane, og give unge kvinder redskaber til at håndtere svære situatioer. Det er en inkluderende og humoristisk bog, men også nådeløs, grov og kompromisløs.

Jenteloven er en hårdtslående survival guide til unge, med et stort ønske om at øge unge kvinders bevidsthed om chikane og diskrimination i hverdagen – og vise hvordan, det kan håndteres.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 25/10-2018
ISBN13 9788702277074
Publisher Gyldendal
Genre Ungdomsbøger
Pages 191
Dimensions 228 × 157 × 24 mm
Weight 558 gram
Language Danish  
Original language Norwegian
Cover Artist Maria Gossé
Illustrator Ida Neverdahl
Artist Marianne Bisballe Jensen