Indtil vanvid, indtil døden

Kirsten Thorup

Price
kr. 209,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Efteråret 1942. Et overfyldt tog bevæger sig ned gennem  det mørklagte Tyskland. Med om bord er den unge danske kvinde Harriet, som har efterladt sine to små sønner på et børnehjem i Ålsgårde og nu er på vej mod München. Hendes mand, Gerhard, er blevet skudt ned over Østfronten, hvor han kæmpede på tysk side mod kommunismen, og midt i sorgen brænder Harriet efter at handle, konfrontere sig med krigen, bidrage med noget.

I München indkvarterer hun sig hos Gerhards tyske officerskollega Klaus og hans danske kone, Gudrun. Klaus er generalløjtnant i Luftwaffe, og ægteparret tilhører den nazistiske overklasse. I deres pragtvilla flyder sherryen, og interiøret er som i en hollywoodfilm. Men snart begynder de fornemme kulisser at slå revner, og en grusom virkelighed træder frem.

Kirsten Thorups INDTIL VANVID, INDTIL DØDEN er en roman om kærlighedens og krigens galskab. Et portræt af en kvinde, som for enhver pris vil være loyal mod sin mand, men insisterer på at forholde sig neutral til nazismen – alt imens vold, angst og modstand spreder sig på den indre front: kvindernes og børnenes krig.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 2nd printing
Released Danmark, 20/3-2020
ISBN13 9788702270624
Publisher Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Pages 426
Dimensions 222 × 144 × 34 mm
Weight 623 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Simon Lilholt - Imperiet

See more

Mere med Kirsten Thorup

Hvis du kan lide Kirsten Thorup, så måske...

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner

See more

En del af: Skønlitteratur