Harry Potter: Harry Potter og det forbandede barn - del et & to

J. K. Rowling; John Tiffany; Jack Thorne

Price
kr. 220,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Harry Potter og det forbandede barn - del et & to er en ny original historie af J. K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany, og et nyt skuespil af Jack Thorne. Første udgave af manuskriptbogen udkommer d. 14. oktober 2016 på dansk.

Den ottende historie. 19 år senere.

Det har altid været svært at være Harry Potter, og det er ikke blevet nemmere nu, hvor han er en overbebyrdet ansat i Ministeriet for Magi, ægtemand – og far til tre børn i skolealderen. Harry kæmper med en fortid, som ikke vil give slip, og hans søn, Albus, må bære den tunge byrde fra en arv, han aldrig har ønsket. Da fortiden og nutiden smelter ildevarslende sammen, må både far og søn erkende den ubehagelige sandhed: Nogle gange kommer mørket fra uventede steder.

Denne første udgave er skuespillets manuskript, som det ser ud tidligt i produktionen flere uger før premieren. Manuskriptet vil herefter blive revideret og delvist omskrevet, hvorfor denne udgave kun er tilgængelig i en begrænset periode. Den endelige reviderede udgave udkommer i løbet af 2017.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 14/10-2016
ISBN13 9788702215694
Publisher Gyldendal
Genre Ungdomsbøger
Pages 370
Dimensions 234 × 160 × 38 mm
Weight 652 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Harvey Macaulay - Imperiet