Mugge og vejfesten

Wulffmorgenthaler

Price
kr. 147,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Mugge er verdens lykkeligste dreng. Han bor på Düsseldorf Alle med sin far Thorbjørn, som er verdensmester i at lave pandekager, og sin mor Kirsten, som for tiden er besat af crossfit. Intet kan true deres lykke – lige indtil …

… Mugges bedste ven Sofia kommer hjem fra sommerferie med to underlige og måske dødsensfarlige myggestik under blusen, hans mor Kirsten stikker af med crossfitinstruktøren Pierre, og far Thorbjørn kan lige pludselig hverken bage pandekager eller sortere affald eller fortælle sine legendariske skæljokes. Intet er længere, som det plejer, og det vil Mugge ikke finde sig i. Først og fremmest må han have sin mor og far bragt sammen igen, og er der en bedre måde at få det på end at arrangere en vaskeægte vejfest …?

Men vil det lykkes Mugge at lave et brag af en vejfest med en kyssebod og tangodans (en fyrig kærlighedsdans, som danses med en rose siddende mellem tænderne), og kan Thorbjørn mon skrive en sang, der er fuld af kærlighed, at han kan vinde Kirsten tilbage?

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 29/09-2017
ISBN13 9788702211887
Publisher Gyldendal
Genre Seriebøger
Pages 248
Dimensions 214 × 164 × 25 mm
Weight 598 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Kat Art v/Kathinka Fennestad
Cover Illustrator Anders Morgenthaler
Illustrator Anders Morgenthaler