In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 199,95
Your price
DKK 145,00
You save
27%
Expected to ship
On release day

Our customers say:


Gensyn med kongedømmet Abestoria

Bjarne Steen Christensen


Beskrivelse

Efter et kort besøg på Jorden, hvor hun er født og opvokset, ankommer den unge Sally til det vidunderlige efterliv. En verden af ubeskrivelig skønhed, fred og harmoni, hvor alle levende væsner færdes i fredelig sameksistens mellem hinanden. Her genforenes Sally med sine afdøde slægtninge, tvillingebroren Noah, sin oldemor samt også sin elskede hest, Sulle. Ved et besøg hos ” Olde” i dennes idylliske hjem lægger søskendeparret øre til en overmåde smuk og gribende beskrivelse af denne vidunderlige hinsides verden.  Senere i handlingen ankommer Sally og Noah til Kongedømmet Abestoria. I en fjern galakse, lysår fra Jorden, findes denne verden med skabninger, som er halvt mennesker, halvt primater, men ellers har en del fælles med vores verden, som der så veloplagt satiriseres over.       
Uddrag af bogen  Græsset var dækket af de smukkeste blomster i nærmest selvlysende farver. Store spraglede sommerfugle fyldte luften overalt, mens fugle fløj rundt og sang og kvidrede de mest vidunderlige melodier. Sally havde svært ved at løsrive sig og stod et øjeblik stum af betagelse og betragtede den fredfyldte skønhed, som omgav dem. Selve huset var omgivet af en idyllisk have med smukke blomster, frodige buske og træer, og fritgående høns bevægede sig rundt i græsset.  “ Kom lad os gå ind at hilse på Olde, Søs!” Et øjeblik efter stod de inde i huset, hvor Olde sad med ryggen til i en højrygget stol foran en stor kamin. På skødet havde hun Morten, en hane, som gav Olde mange problemer, dengang hun levede på jorden. Den var altid efter hende og hakkede arrigt i Oldes røde strømper, når hun gik hen over gårdspladsen for at besøge sin familie.       
Om forfatteren Bjarne Steen Christensen (f. 1946) er opvokset i Nordvestkvarteret i København. Er bankuddannet og har fungeret som mellemleder. Han har tidligere udgivet Kongedømmet Abestoria (2015).

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 04/02-2019
ISBN13 9788772180281
Publisher Forlaget mellemgaard
Genre Skønlitteratur
Pages 212
Weight (estimated) 247 gram
Language Danish
Original language Danish
Cover Artist Julia Igaard Abrahamsen