In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 299,95
Your price
DKK 242,00
You save
19%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Mit liv med Spies, Sjakalen, og Scarface

Carl Bjerredahl Inger Weile


Beskrivelse

INGER WEILE overlevede et fantastisk liv med den flamboyante rejsekonge Simon Spies, med verdens farligste mand, Carlos ” Sjakalen”, og som callgirl, kokainmisbruger og mafiafrue i 1980’ernes Miami.   
Inger var 18, men meget mere end en morgenbolledame. Hun forelskede sig i mennesket bag millionæren. Og kærligheden var gengældt: Simon Spies udråbte den kønne pige med det evige smil til sin kommende kone. Men Inger fik nok af frigjortheden i Simons harem. Hun stak af til Paris – hvor hendes liv tog en utrolig drejning.   
Inger Weiles erindringsbog er det hidtil ufortalte drama om kvinden, der ikke blev arving til Spies-koncernen. Historien er hæsblæsende som en thriller og krydret med ukendte anekdoter om manden, hun elskede over dem alle. Det er en åbenhjertig fortælling om to eventyrlige år med Simon Spies – og tyve års livsfarlig efterfest blandt topterrorister, Hollywoodstjerner og hårdkogte kriminelle. Om et liv med fester, farver og fortrydelse, som Inger Weile kun slap levende fra ved et mirakel.  

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 09/10-2018
ISBN13 9788772005591
Publisher People'sPress
Genre Biografier & Erindringer
Pages 320
Dimensions 227 × 148 × 32 mm
Weight 604 gram
Language Danish
Original language Danish