In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 450,00
Your price
DKK 392,00
You save
13%
Expected to ship
1-2 workdays

Our customers say:


Organisationsanalyse i teori og praksis

Jørgen Rossini; Christian Tang Lystbæk; Mads Vestergaard Olesen


Beskrivelse

Hvad er en organisation egentlig for noget, og hvordan fungerer den?

Denne bog adskiller sig fra traditionelle bøger om organisations- og ledelsesteori ved, at den ikke har fokus på at give en generel indføring i organisationsteorien. I stedet vises, hvordan du kan analysere organisatoriske problemstillinger med udgangspunkt i organisationsteori. Dette valg er truffet for at give et overblik over nogle væsentlige mønstre og dynamikker i denne teori.

Organisationsanalyse i teori og praksis er bygget op ud fra en overordnet tredeling, hvor del 1 handler om forudsætningerne for at lave en organisationsanalyse.

Del 2 præsenterer udvalgte dele af organisationsteorien i form af 11 temaer. Der indledes med temaet relationer, da det udtrykker noget centralt om organisering af menneskelig aktivitet. Herefter er temaerne:

ledelse, magt og beslutninger grupper, organisationskultur og struktur motivation, læring og ændringer i organisationer strategi

Del 3 præsenterer en række situationer, der kendetegner ledelse. Her fortælles om problemstillinger og virkelige hændelser fra hverdagen. De er tænkt som cases til undervisning og refleksion.

Sammen med bogen Metoder til organisationsanalyse – isen er usikker, som retter sig mod analysens teknikker og værktøjer, gives der et teoretisk fundament til forståelse af organisationer, organisering og ikke mindst til at ”læse” hændelser i det organisatoriske felt. Bøgerne udgør dermed en værktøjskasse til at foretage en grundig organisationsanalyse.

Bogens målgruppe er studerende på organisationsfag ved mellemlange og videregående uddannelser.

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released Danmark, 18/05-2017
ISBN13 9788741268736
Publisher HansReitzels
Genre Samfund, Div.
Pages 392
Dimensions 241 × 172 × 27 mm
Weight 662 gram
Language Danish
Original language Danish