In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 399,00
Your price
DKK 347,00
You save
13%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Folkesundhed

Red: Stinne Glasdam og Hanne Bess Boelsbjerg


Beskrivelse

Folkesundhed – bag om intentioner og strategier stiller skarpt på de eksisterende sundhedsforståelser i Danmark samt de rammer, tiltag og inventioner, som aktuelt udspiller sig med sigte på at styrke folkesundheden.

Bogens hovedsigte er danne at grundlag for og inspiration til nuancerede og kritiske refleksioner over de aktuelle folkesundhedspraksisser og -strategier. Bogen belyser bl.a. medicinske, sundhedspolitiske, sociologiske, juridiske og miljømæssige perspektiver og initiativer, som har betydning for befolkningens sundhed.

Bogen fremstår i to dele: ” De politiske strategier og samfundsmæssige strukturer for befolkningens sundhed” og ” Sundhedsforståelser og selvteknologier – borgernes møde med den biomedicinske rationalitet”. Kapitlerne er alle skrevet af forfattere, som har specialiseret sig og/eller forsker i folkesundhed ud fra forskellige fagligheder, og bogen bidrager hermed også med at præsentere mange forskellige forskningstraditioner og -metoder

Bogen henvender sig primært til studerende på sundhedsprofessionsbacheloruddannelserne, men den er lige så relevant for bachelor-, kandidat- og masterstuderende inden for sundhedssociologi, folkesundhed, medicin og andre relaterede studier.

Kommentar

bag om intentioner og strategier

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 11/01-2019
ISBN13 9788712056096
Publisher Gads Forlag
Genre Skole- og Lærebøger, Div.
Pages 358
Dimensions 242 × 174 × 19 mm
Weight 695 gram
Language Danish
Original language Danish