In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 249,95
Your price
DKK 218,00
You save
13%
Expected to ship
Unknown

Our customers say:


Dyr på hjernen

Gerald Durrell


Beskrivelse

"Man siger, at et barn, der drømmer om at blive lokomotivfører, meget sjældent bliver i stand til at udfylde denne rolle som voksen. Hvis det er sandt, er jeg et usædvanligt heldigt menneske, for i en alder af bare to år besluttede jeg fast og uigenkaldeligt, at det eneste, jeg ønskede, var at studere dyr. Intet andet interesserede mig."

"Dyr på hjernen" er Gerald Durrells personlige fortælling om sit liv som dyreentusiast. Bogen fortæller om hans fantastiske barndom i Indien og på Korfu, hvor han samlede sig et væld af dyrevenner, blandt andre løven Albert, isbjørnen Babs og giraffen Peter – ja, til sidst havde lille Gerald så mange dyr, at familien vurderede, at det var på tide at finde en mere permanent zoologisk have. Og sådan gik det til, at Gerald Durrell blev dyrepasserpraktikant i London Zoo og efterfølgende skabte sig en fantastisk karriere inden for dyrenes verden.

Gerald Durrell (1925-1995) er født i Indien og flyttede som femårig med sin familie til England. Han skabte sig et stort navn i Storbritannien som tv-vært for dyreprogrammer og forfatter til bøger om dyr. Gerald Durrell grundlagde Jersey Zoologiske Have i 1959 og startede naturfonden Durrell Wildlife Conservation Trust.

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Released 15/02-2018
ISBN13 9788711894897
Publisher Saga
Genre Biografier & Erindringer
Pages 213
Weight (estimated) 247 gram
Language Danish
Original language Danish