In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
kr. 149,95
Your price
kr. 110,00
You save
27%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


 Ham

Elle Kennedy; Sarina Bowen


Beskrivelse

Jamie Canning har aldrig fundet ud af, hvorfor han mistede sin bedste ven for fire år siden. Hans fandenivoldske, flabede roommate droppede ham fra den ene dag til den anden uden en forklaring. Ja okay, tingene udviklede sig lidt mærkeligt mellem dem deres sidste nat på hockey camp – men de havde bare fået alt for meget at drikke og fjollede rundt. Der skete jo ikke rigtig noget.

Ryan Wesleys største fortrydelse er, at han lokkede sin meget heteroseksuelle ven ud i et væddemål, der overtrådte grænserne for deres venskab. Nu, hvor deres hold skal spille imod hinanden i det nationale collegehockeymesterskab, får han endelig en chance for at sige undskyld. Men efter at han har kastet blot et enkelt blik på sit crush, er hans længsel større end nogen sinde.

Jamie har ventet længe på svar, men mødet med Wesley efterlader ham bare med endnu flere spørgsmål. Og da Wesley melder sig til at være træner sammen med Jamie på seks ugers hockeycamp opdager Jamie overraskende ting og sager om sin ven – og en stor ting om sig selv.

Ham er en sød og rørende bog om venskab, forelskelse og kærlighed og om at opdage sider af sig selv, men ikke anede man havde.

Item details

Media   Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave   1st edition, 1st oplag
Released   10/08-2018
ISBN13   9788702257533
Publisher   FLAMINGO
Genre   Skønlitteratur
Pages  308
Dimensions   222 × 142 × 20 mm
Weight   397 gram
Language   Danish
Original language   English
Cover Artist   Sabine Brandt