In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 79,95
Your price
DKK 65,00
You save
19%
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:


Rejsen mod tilgivelse

Tom Stranger & Thordis Elva


Beskrivelse

Forlaget skriver

En kvinde, en mand, et overgreb.

Som 16-årig bliver Thordis Elva voldtaget af den australske udvekslingsstudent Tom Stranger. Hun anmelder det aldrig, men hændelsen kommer til at påvirke hende dybt, og flere år senere vælger hun at kontakte Tom og konfrontere ham med det, han har gjort. Det svar, hun får, overrasker hende: En uforbeholden indrømmelse, der er fyldt med anger.

Det bliver begyndelsen på en otte år lang mail-korrespondance, og efter hundredvis af breve med svære spørgsmål og endnu sværere svar bliver de enige om at mødes ansigt til ansigt. De mødes i Cape Town: en by med et af de højeste antal seksuelle overgreb i verden. I løbet af opholdet bliver Thordis' og Toms liv forandret for altid.

Bogen er et unikt samarbejde mellem en overlever og en gerningsmand. En sand historie om at turde se fortidens dæmoner i øjnene og om en lang rejse mod forsoning og tilgivelse.

"South of Forgiveness", som er bogens oprindelige titel, har fået international opmærksomhed og er udkommet i en lang række lande. Bogen er skrevet af Thordis Elva og Tom Stranger og oversat til dansk af Anne Krogh Hørning.

Kommentar

South of Forgiveness

Item details

Media BOOK
Udgave 1st edition
Released 01/02-2018
ISBN13 9788793646353
Publisher Straarup & Co
Pages 310
Weight (estimated) 311 gram
Language Danish
Original language English